Årets gröna företagare 2024

Ulric.Hans
Tusen tack för priset för Årets gröna företagare!
Vi är oerhört stolta och tacksamma att få ta emot LRF Norrbottens pris för Årets gröna företagare 2024. Det är en ära att få den och en bekräftelse på att vi arbetar i rätt riktning.
Tack från Ulric, Hans och Inga 💚💚💚
Hurra för Hietalas Handelsträdgård i Övertorneå som får årets gröna företagarpris! 🥳🎉 Priset på 10 000 kronor kommer delas ut av LRF Norrbotten och Swedbank på LRF Norrbottens regionstämma imorgon den 21 mars.🌸🌼Bröderna Ulric och Hans Hietala är den tredje generationen som driver handelsträdgården. Företaget grundades 1927 och idag produceras mängder av lokala grönsaker som säljs i butiker runt om i Norrbotten, Västerbotten och ibland även längre söderut. 🍅🥒👉 Läs mer om Hietalas Handelsträdgård här: https://www.lrf.se/aretsgronaforetag_2024
Hietalas Handelsträdgård